keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Päivieni pelastus!

Iloinen Iida :))

 Mulle ei enään pitäis tulla inspiraation puutetta! Kiitos näiden ihanien löytöjen :)
The wah nails book of nail art- kirja löytyi ihan Ruotsista asti. Käytiin miehen kanssa viikonloppuna risteilyllä ja tämä löytyi Urban Outfittersiltä.
 Ihmeellisempiä kynsilakka löytöjä en tehnyt (pelkäsin,että se lähtee muuten lapasesta ja syön makaroonia loppu kuun..) muutakun laivalla oli Mavalan lakat ota 4 maksa 3 tarjous, joten niitä sitten tarttui mukaan, ja vielä niitä uusia ihania glitter sävyjä !





 Ohjeet on hyvin selkeet ja mallit suht helppoja tehdä. Tai ainakin näyttää helpoita, en oo vielä ehtinyt kokeilemaan mitään ihmeellistä. Kirjasta löytyy tarkat ohjeet mallien tekoon ja tarvikelistat ja kaikki :D Helppoa englantia, tällänen luupääkin ymmärtää hyvin!


Tämä taas löyty eilen vahingossa Suomalaisesta kun menin joululahjoja metsästämään! En oo vielä ehtiny pahemmin perehtymään mutta hienoilta näytti ! Tässä opuksessa ei oo oikein ohjeita kynsien tekoon vaan malleja enemmänkin. Englanniksi tämä myöskin.

Nyt kun ei pitäis tulla inspiraation puutetta (oon usein istunu tunteja koneella ja ettiny jotain mallia mitä tehä ja lopulta päätyny tekemään perus ranskalaisen..) niin nyt tulee se, etten osaa valita kun on liikaa vaihtoehtoja! On tää naisena olo hankalaa.

Hauskaa keskiviikkoa! 
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti