keskiviikko 28. marraskuuta 2012

My Naked Truth.

Pohdin tätä postausta hyvin pitkään. Vaikka oon lukenu paljon bloggaajien naked truth-postauksia niin useimmissa  näkyy vain sileä iho eikä juurikaan virheitä, ei juuri helpottanut kynnystä tän postaamiseen. Kunnes ihana Sigi julkaisi omansa. Ihanan rehellinen tyttö ja todella rohkea! Oikeastaan tämä rohkaisi itseänikin postaamaan. Vaikka tämä onkin kynsiblogi niin mielestäni tällä haasteella ollaan hyvällä asialla, joten kannan korteni kekoon.
Sigin postauksen voit lukea täältä

En tunne oloani mukavaksi ilman meikkiä jatkuvien iho-ongelmieni takia. Mulla on ollut finnejä ja mustapäitä ihan teinistä asti eikä loppua näköjään näy. Kaikenlaista on kokeiltu ja välillä on parempia ja huonompia kausia. Näin talvella iho on myös hyvin pintakuiva eli välillä nahkaa lähtee ja kiristää ja finnejä tulee samalla kokoajan, jotain järkee tässäki muka?
Kesällä taas pystyn hyvinkin välillä olemaan ilman meikkivoiteita kun naama on silloin aika hyvässä kunnossa ja pisamatkin tulee aina takasin! :)
Nyt jo alkaa kaduttamaan mutta tässä tulee Iida ilman meikkiä....


Siinä vielä naama arkimeikillä.

 Harvemmin olen kokonaan nakukynsillä sillä pelkään, että ne katkeaa joten pidän aina jotain lakkaa. En tiiä onks se loppupeleissä fiksua mutta en vaan jaksa kattoa niitä noin :D Varsinkin kun entisessä duunissa ei saanu käyttää ni on tullu sellanen olo,että on pakko lakkaa kun vihdoin saa! 



No, nyt se on tehty!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti