torstai 22. marraskuuta 2012

Ihana paketti!



Jeee, vihdoin tuli Pretty.fi:n  tilaus perille tänne peräkylille! Kyllä noi paketit aina piristää harmaintakin päivää :)  varsinki kun olin jo maksanu sen niin ei tarvinnu laskuja alkaa miettimään ja sisältö miellytti kovasti! Eikä myöskään tullut kalliiksi tämäkään lysti!



Siinä koko paketin sisältö! Kissa tykkäs erityisesti noista pakkauspalleroista mitä tuli paketin sisältä ja nyt niitä onkin ympäri kämppää. Meno oli niin villiä, etten ehtiny saamaan kuvaa todisteeks :D



Nää Hello Kitty-tarrat tilasin ihan kokeilu mielessä ja myös siks, että hintaa oli vaan 1,49e...Löyty lasten kynsilakka puolelta tai jostain :D




Tää Sinan Nail Art Kit lähti kans ihan kokeiluna ostoskoriin, en edes saanu kunnolla siitä kuvasta selvää tilaushetkellä ja päätin sitte kattoa mitä sieltä tulee. Ihan kivalta tuo sisältö näyttääkin. Oikeessa alareunassa on kellertäviä rusetteja, ylempänä vaaleita sydämmen puolikkaita ja ylimpänä vaaleanpunasia helmenpuolikkaita. Vasemmalla sitten taas ylimpänä sydän paljetteja, keskellä pyöreitä paljetteja ja alinna hopeisia tähtiä. Noiden säilyttäminen tulee olemaan ongelma koska mulla ei tällähetkellä oo yhtään tyhjää hyrrää mutta saa nyt nähä mitä keksin!
Hintaa tällä paketilla oli 4,90e



Nämä 1,5mm pyöreet strassit tuli todella tarpeeseen! Vähän harmittaa vaan kun näyttää, että noita ois tosi vähän vaikka 720kpl niitä pitäis olla... Nää makso 5,90e, ihan kohtuu hinta mun mielestä.



 Jeee vihdoin mullakin on fimoja! Tuolla oli tosi laaja valikoima kaikkia erilaisia mutta päädyin sitten näihin "perus" hedelmiin. Seuraavaks tilaan kyllä niitä kukkia kun jäi vähän harmittamaan, etten nyt samalla tilannu. Noi oli paljon pienempia kun luulin ja noitakin on 120kpl. Hintaa näillä oli 3,90e!



 Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä se mitä lähdin alunperin ettimään nimittäin kultanen koristelakka! Tämäkin on Sinan tuote. En oo vielä kokeillu tätä mutta varmaankin seuraaviin kynsiin sitten :) Ja tää oli kyllä paras löytö sillä hintaa tälle kerty 2,95e!! Toivottavasti tää nyt olis hyvä! 
Onks kellään kokemuksia?

-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti