tiistai 20. marraskuuta 2012

Kynsilakkojen koti

Ajattelin tällä kertaa esitellä missä säilytän lakkoja ja kaikkia tarvikkeita. Kun alotin lakkailun kunnolla säilytin lakkoja pesupussissa muiden tarvikkeiden kanssa :D Se kävikin sitten nopeesti pieneks ja oli pakko keksiä jotain muuta..



Tavarat löysivät pienen raivauksen jälkeen paikkansa olohuoneemme matalien kirjahylljen päältä. Olisi ehkä ollut turvallisempaa laittaa kaikki jonnekkin laatikkoon esim. turvaan kissaltamme... Kisu kun tykkää pudotella tavaroita.


Lakat on jaettu tummiin ja vaaleisiin laatikkoihin, joista ne pitäis olla helpommin löydettävissä. Usein ne kuitenkin on hukassa. Jostain syystä mulla näyttäis olevan tummia lakkoja enemmän kun vaaleita...
Laatikot on kaikki ostettu Tiimarista tänä syksynä, oli ihan kohtuu hintaset ja sopii meijän olkkarin väreihin just eikä melkein nuo! Nyt taidan olla vaan vähän pulassa kun uhkaa vähän käydä pieniksi noi. 



Päällyslakat on ihan erikseen tossa koska niitä on niin ärsyttävä kaivella tuolta kun ne on aina hukassa ja niitä kuitenkin joka kerta tarttee!






Kaikki muu tarpeellinen sälä löytyy tollasista vähän pienemmistä laatikoista jotka alkaa nekin käymään pieniksi...








Siinä vielä koko komeus :D Uusista lakkauksista tulee huomenna lisää postausta!
Sellasta tällä kertaa ja kivaa tiistaita!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti