torstai 6. joulukuuta 2012

Glitterlakkojen poisto

Tällänen pikku vinkki kaikille lukijoille! Mun edellisessä postauksessa esittelinkin ihanat siniset glitterkynnet jotka löydät täältä. Kun koitti lakkojen pois ottamisen aika meni mulla hetkeks sormi suuhun... Miten ihmeessä saisin nää pois ilman että pitää hinkata puolet sormesta irti. Kynsinauhatkaan ei kamalasti tykkää siitä hinkkauksesta.
Hetken aikaa siinä googlailin ja löysin ihan varteen otettavan tekniikan.

Ohjeessa neuvottiin ottamaan vanulappu jokaista kynttä kohden ja laittamaan sen täyteen poistoainetta jonka jälkeen foliota kierretään kynnen päälle. Vaikutus aikaa en muista mutta pidin näitä varmaan 10min. Varmaan elmukelmukin tähän hommaan sopii kunhan se on tarpeeksi tiukalla.Tälläsillä sormilla sitten istuin sohvalla ja kattelin samalla Robaa, joka on muuten pirun hyvä sarja! Kymmenen minuutin päästä otin töppöset pois ja odotin innolla lopputulosta. 
Aluksi petyin koska puolet kynttä oli vielä ihan lakassa mutta kun masentuneena aloin puhdistamaan kynsiä niin nehän lähtikin yhdellä sipaisulla! En tästä vaiheesta tajunnut kuvaa ottaa mutta voin sanoa,että tämä toimii ja alan jatkossakin käyttämään! :)
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti