maanantai 31. joulukuuta 2012

Aleshoppailua!

Nää alet on kyllä niin ihanan kamalat. Aina sinne on pakko mennä ja joka kerta toivoo ettei olis liikaa ihmisiä mutta aina niitä on. Rakastan ale-löytöjä enemmän kun mitään ja siksi onkin niin ihana pyöriä kaupoilla tähän aikaan vuodesta :D
Kävin jo torstaina ekan kerran kiertelemässä ja siellä oli muutama muukin... Sillä kertaa ostin vaan kaiken "pakollisen" kuten uuden kalenterin,penaalin ja koululaukun. Koulu alkaakin jo viikon päästä!!
Löysin myös vähän vaatteita ja muuta tilpehööriä :)
Tässä sitten näitä kynsiin liittyviä ostoksia!

Nämä oli H&M:stä, ostin lähinnä tuon ruskean takia koska mulla ei oo shimmeristä ruskeaa..

No ymmärrätte varmaan :DNäitä oonkin ettinyt jo pidemmän aikaa, nimittäin kynsinauhaleikkurit! En ymmärrä miten oon pystyny elämään ilman näitä!

Tässä vielä tarkempaa kuvaa leikkureista. Luulis että nää sattuu kun näillä leikkelee ihoa kuitenkin mutta ei tunnu missään ja tulee todella siistiä jälkeä! Turha enään yrittää parannella rasvoilla kynsinauhoja :)

Ensinnäkin, en todellakaan tiiä miks noi on noin päin, enkä saanu niitä käännettyä mitenkään kun koneella ne on ihan oikein pään mut blogger näköjää haluu ne näin päin ! :D Nämäkin oli alessa niin oli vaan pakko!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti